Afscheid nemen bestaat niet.

Afgelopen week heb ik afscheid genomen van visio Rotterdam, waar ik een jaar trainingen heb gevolgd.

Na mijn traject op het Loo erf bleek dat ik nog verlenging nodig had op het gebied van ergotherapie. Al snel kwam ik bij Visio wonen in Rotterdam terecht. Daar was net een nieuw project begonnen waar jongeren 3 dagen in de week terecht kunnen om bijvoorbeeld te leren koken.

De eerste dag mocht ik gelijk al gebakken aardappeltjesbakken. Dit vond ik heel spannend, maar dat was niet nodig. Ik heb geleerd om te koken op Inductie. Op het Loo erf kookte ik op gas, maar dat vond ik best eng. Een inductie kookplaat is prima toegankelijk voor blinden en slechtzienden. De inductie kookplaat met knoppen gaat piepen als je hem aanzet en blijft piepen als er geen pan op een kookpit staat.

We kregen ook een soort weerbaarheidstrainig. Je grenzen leren aangeven door jmiddel van spelletjes. Hiervoor gingen we elke week naar de visio school in Rotterdam. Zo kwam ik wekelijks oud leraren tegen.

Na een jaar heb ik er toch voor gekozen om ermee te stoppen. Ik merkte dat het leeftijdsverschil toch wel groot was, waardoor ik mij vaker aan sommige dingen begon te irriteren. En dat terwijl alle meiden erg lief zijn.

Ik ga ze zeker missen.

De week van 16 september begin ik aan nieuw avontuur. Ik gaan dan voor drie dagen naar bartimeus In Ermelo. Daar gaan ze door middel van testen en wat ik kan en wat ik wil wat betreft werk

Maar voor nu heb ik nog twee weken vakantie

Een gedachte over “Afscheid nemen bestaat niet.

  1. Nice geschreven, gelezen en gedeeld 🙂 Ik weet zeker dat jullie paden elkaar op een later moment weer kruisen 🙂 Zoals je schrijft, afscheid nemen bestaat niet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s