Mijn ervaring met de Sims

Vandaag schrijf ik niet over m’n dagelijks leven, maar over mijn favoriete game “De Sims” De game bestaat dit jaar 20 jaar, dus ik dacht ik schrijf een blog over mijn ervaringen met het spel.

Vanaf kleins af aan speelde ik het spel al op de PlayStation 2. Ik speelde de eerste Sims, De Sims 2, De Sims Bustin out, De sims 2 huisdieren en de Urbz Sims in the citty. Ik vond al deze spelletjes hartstikke leuk. Ik kon mezelf uren vermaken met het inrichten van huizen, kleding uitzoeken voor m’n Sims en zorgen voor een goed gezinsleven.

Mijn favoriete spel was denk ik toch wel de Urbz sims in the citty. Je kon bij dit spel de stad verkennen. Je begon bij een klein appartement en je kon naar allerlei andere kavels waar je allerlei opdrachten kon doen. Je kon dit spel ook met z’n tweeën spelen wat ook erg leuk was. Het enige nadeel van het spel vond ik dat je het moest besturen met een soort cursor of handje. Dit was bij de meeste versies van het spel het geval. Dit is voor mij heel moeilijk te zien, waardoor ik vaak heel dicht tegen de tv aanzat om het te kunnen spelen. De sims versie op de computer kon ik daardoor helaas helemaal niet spelen.

gtcftygyg

De Sims 2 op de PlayStation blijft ook een favoriet. Je had bij dit spel 2 spelmodes. Een verhaallijn en gewoon vrij spelen. Bij dit spel kon je ook met z’n tweeën spelen. Bij dit spel was de besturing wat makkelijker. Je kon gewoon met je poppetje lopen in plaats van met een handje of een cursor. Dit was voor mij veel makkelijker te bedienen waardoor ik dit spel nog vaker speelde.

,

Momenteel speel ik nog steeds de sims op m’n ipad. Je hebt de sims Freeplay en de Sims Mobile. De sims freeplay vind ik niet zo leuk dus die speel ik niet zo vaak. De sims mobile speel ik nog wel vaak. Het is niet te vergelijken met de sims op de PlayStation of de computer, maar het is tenminste iets.

Het liefst speel ik sims op de computer maar dat gaat helaas niet vanwege m’n zicht.

Ik hoop dat ik nog lang de sims kan spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s